Grup Albinyanenc Gastronòmic
galbinyanenc@gmail.com

Els Cors d’Albinyana, de Confitura de Romesco a la Penedesfera amb el Nashville

Grup Albinyanenc Gastronòmic   

  

  Restaurant Nashville     

 

 

Els CORS D’ALBINYANA DE CONFITURA DE ROMESCO han trascendit al ciberespai i a les comarques de la probable futura Vegueria Penedès.

Efectivament, a les JORNADES DE LA PENEDESFERA, dedicades als blocaires del Penedès, Garraf i Anòia, que es celebraran a Gelida el proper divendres 13 i dissabte 14 de juny, es durà a terme la presentació de diverses creacions culinàries, entre elles els CORS D’ALBINYANA, que es van presentar el dia 22 d’abril passat a la cooperativa del nostre municipi.

Aquesta creació del GAG, Grup Albinyanenc Gastronòmic, està elaborada amb confitura de romesco, un romesco dolç que conté tots els ingredients del romesco tradicional.

Per poder servir les més de cent racions encomanades i per garantir les més estrictes normes d’elaboració comptem amb la col.laboració del Restaurant Nashville, de Les Mates del Vendrell, que els elaborarà sota la meva direcció tècnica i que assumirà les despeses de material per tal de presentar aquesta creació al  Gelida.

Des d’aqui aprofito per agrair al Nashville la seva col.laboració, així com al Daniel García Peris, impulsor de les Jornades de la Penedesfera, per haver-nos convidat a participar en aquest acte i donar a conèixer la nostra creació i també a la Cooperativa d’Albinyana que sempre està al nostre costat. 

 http://www.penedesfera.cat/category/penedesfera/

 

 

 

 

 

 

 

Sense comentaris to “Els Cors d’Albinyana, de Confitura de Romesco a la Penedesfera amb el Nashville”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: