Els Cors d’Albinyana, de Confitura de Romesco a la Penedesfera amb el Nashville
Els CORS D’ALBINYANA DE CONFITURA DE ROMESCO han trascendit al ciberespai i a les comarques de la probable futura Vegueria Penedès.
Efectivament, a les JORNADES DE LA PENEDESFERA, dedicades als blocaires del Penedès, Garraf i Anòia, que es celebraran a Gelida el proper divendres 13 i dissabte 14 de juny, es durà a terme la presentació de diverses creacions culinàries, entre elles els CORS D’ALBINYANA, que es van presentar el dia 22 d’abril passat a la cooperativa del nostre municipi.
Aquesta creació del GAG, Grup Albinyanenc Gastronòmic, està elaborada amb confitura de romesco, un romesco dolç que conté tots els ingredients del romesco tradicional.
Per poder servir les més de cent racions encomanades i per garantir les més estrictes normes d’elaboració comptem amb la col.laboració del Restaurant Nashville, de Les Mates del Vendrell, que els elaborarà sota la meva direcció tècnica i que assumirà les despeses de material per tal de presentar aquesta creació al Gelida.
http://www.penedesfera.cat/category/penedesfera/
Deixa un comentari