Grup Albinyanenc Gastronòmic
galbinyanenc@gmail.com

PANELLETS DE ROMESCO I CURS DE CUINA DE NADAL.

El GAG, Grup Albinyanenc Gastronòmic, torna a ser notícia al nostre municipi. En aquesta ocasió per haver protagonitzat una doble presentació aquest cap de setmana passat.

En primer lloc, i en ocasió de la celebració de la festivitat de Tots Sants el proper cap de setmana, hem donat a conèixer el PANELLET DE CONFITURA DE ROMESCO. Es tracta d’un panellet elaborat de la forma tradicional, és a dir amb ametlla i sucre, afegint a la massa la confitura de romesco. Un cop cuit l’hem decorat amb una gelatina de confitura de romesco per tal de fer-lo més original.

Els que el van provar van reconèixer el gust del romesco, la textura i la dolçor del panellet i el van trobar saborós.

Recordem que la CONFITURA DE ROMESCO la elaborem amb tots els ingredients de la recepta tradicional treballats prèviament en dolç i amb les reduccions corresponents de vinagres de qualitat.

L’altra presentació ha estat la del curs “LES CUINES DE NADAL”. Es tracta d’un curs de cuina que es farà els tres primers dijous de desembre a partir de les 7 de la tarda i en el que reconeguts restauradors i pastissers del municipi i la comarca ensenyaran de forma fàcil i molt planera com elaborar exquisits i vistosos plats que podran fer les delícies dels convidats que tinguem a taula les properes festes nadalenques.

Sense comentaris to “PANELLETS DE ROMESCO I CURS DE CUINA DE NADAL.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: