Grup Albinyanenc Gastronòmic
galbinyanenc@gmail.com

CUINES DE NADAL, peixos i postres

En Paco Azuaga, Restaurant Matías, i en Ramon Artigues, Pastisseria Jacqueline, ambdós del Vendrell, ens van fer provar les seves creacions, el primer una excel.lent sarsuela de peix i marisc i el segon un deliciós brownie de xocolata.

Aquí teniu les receptes. Que vagi de gust!

explorar0001

explorar00031

I algunes imatges…

dscn4344 dscn4373 dscn4374 dscn4389 dscn4402 dscn4364

Sense comentaris to “CUINES DE NADAL, peixos i postres”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: