Grup Albinyanenc Gastronòmic
galbinyanenc@gmail.com

Un membre del G.A.G. segon al Vendrell.

El xató preparat per Ferran Barri, president del G.A.G. va quedar en segon lloc a la XXIII Concurs de Mestres Xatonaires del Vendrell, celebrada el diumenge 1 de febrer, amb una presentació dedicada al músic vendrellenc Pau Casals.

 

Aquesta és una satisfacció per al nostre grup, atès el prestigi de l’acte i el nivell dels 50 participants, entre els quals hi ha grans mestres xatonaires de tots coneguts. Altrament “que el teu xató quedi segon l’any que una estrella Michelin com ho és la Montserrat Estruch, del Cingle de Vacarisses, és tot un èxit personal”, va manifestar el Ferran.

 

Recordem que aquest no és el primer èxit xatonaire del nostre grup, ja que la Montserrat Mellado va esdevenir Mestra Xatonaire a Calafell l’any passat, en aquesta ocasió fent una presentació en homenatge als Llaguts de Calafell.

 

Ara a esperar el II Concurs de Mestres Xatonaires d’Albinyana on hi participaran diversos membres del G.A.G. en les diferents categories. Així que ànims i sort companys i companyes!

dscn4542dscn45271

 

 

 

Anuncis

Una resposta to “Un membre del G.A.G. segon al Vendrell.”

  1. Aquest any t’ho has proposat i has quedat segon. La cuina creativa al Vendrell sembla que no té lloc.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: