Grup Albinyanenc Gastronòmic
galbinyanenc@gmail.com

III XATONADA D’ALBINYANA

El proper 28 de febrer de 2010 a partir de les 10 del matí i per tercer any consecutiu el GAG, Grup Albinyanenc Gastronòmic, organitza la XATONADA POPULAR D’ALBINYANA, una xatonada amb personalitat pròpia. No oblidem que tenim recepta pròpia, diferenciada de la de les altres poblacions xatonaires, fruit del recull de les aportacions fetes pels habitants d’Albinyana. D’altra banda seguirem amb la fórmula iniciada l’any passat  amb un concurs reservat a mestres xatonaires, és a dir persones que han obtingut aquest reconeixement en alguna de les xatonades populars que es celebren arreu, i un altre d’iniciació. Esperem mantenir la participació de l’any passat que amb 50 concursants vam igualar la del Vendrell.
 
Una de les novetats d’enguany és que comptarem també amb la presència de paradetes d’artesans d’alimentació, que complementaran la clàssica venda de racions de xató i l’agrobotiga de la Cooperativa Agrícola d’Albinyana.

DIUMENGE 28 DE FEBRER 2010. A LES 9:30 DEL MATÍ A L’ESPLANADA DE LA COOPERATIVA AGRÍCOLA, AMB UN CONCURS PER MESTRES XATONAIRES I UN D’INICIACIÓ.

  

INSCRIPCIÓ OBERTA:

 

-GRUP ALBINYANENC GASTRONÒMIC: 620 489 332 (tardes a partir de les 18 h.)

-AJUNTAMENT D’ALBINYANA: 977 68 78 18

 

PLACES LIMITADES A 50 PEROSNES

 

  BASES:

 

1.    Poden participar totes les persones majors d’edat.

 

2. S’estableixen dues categories de participació:  

            – Categoria Mestres: oberta a aquelles persones que han estat investides com a Mestres Xatonaires en qualsevol de les xatonades populars organitzades a les comarques xatonaires.

             – Categoria Debutants: La resta de persones afeccionades a fer xató.

 

3.    Els participants hauran de portar tots els ingredients i els estris per elaborar el XATÓ i fer la presentació del plat que creguin convenient.

 

4.    La salsa s’haurà de fer amb morter i entre les 9:30 i les 11:30 hores del matí del diumenge 28 de febrer de 2010 a l’esplanada de la Cooperativa Agrícola d’Albinyana.

 

5.    El nombre de racions a preparar és de quatre, que degustarà el jurat.

 

6.    Els participants tindran a disposició seva un foc per escalivar els ingredients i per fer-se l’esmorzar des de les 8:30 del matí.

 

7.    L’organització facilitarà la cassola on els concursants presentaran el XATÓ, un sobre, un full on posar les seves dades i un número d’inscripció. S’haurà d’entregar la  cassola amb el sobre tancat que contindrà les dades personals i el número d’inscripció.

 

8.    El premi per al/la guanyador/a en la categoria “Mestres” serà de 250 €   i pel guanyador/a de la categoria “Debutants” serà de 100 €. La resta de persones premiades en ambdues categories rebran obsequis cedits pels nostres patrocinadors. Hi haurà diplomes per a tots els participants al Concurs de Mestres Xatonaires.

 

9.    Les decisions del jurat seran inapel.lables.

 

10.   Els assistentsi participants als qualsevol dels actes convocats donen permís explicit a l’organització i als mitjans de comunicació presents per utilitzar les imatges on surtin i les dels menors al seu càrrec, també presents, per sortir en les respectives publicacions i webs. La finalitat d’aquestes imatges serà exclusivament la d’informar i donar a conèixer la XATONADA POPULAR D’ALBINYANA.

 

11. Qualsevol aspecte no contemplat en les presents bases serà resol per l’organització, apilicant el seu millor criteri i les decisions preses seran inapel.lables.

 

12. La partciipació i assistència als actes de la XATONADA POPULAR D’ALBINYANA presuposa el coneixement de les presents bases i la seva total acceptació.

 ORGANITZEN: Grup Albinyanenc Gastronòmic i Ajuntament d’Albinyana.

Una resposta to “III XATONADA D’ALBINYANA”

  1. La veritat és que és molt interessant. no us la perdeu.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: