XATÓ D’ALBINYANA (Ferran Barri)
INGREDIENTS PER A QUATRE PERSONES
Salsa
150 g. d’ametlles
100 g. d’avellanes
4 nyores
1 pebrot de romesco
3 tomacons escalivats
½ ceba escalivada1 cabeça d’alls escalivats
1 all cru
1 llesca de pa fregit
1 bitxo (facultatiu)
Al gust de Sal, Oli D.O.P. Siurana, Vinagre i Vi ranci a parts iguals (cadascú pot variar la proporció al seu gust)
Plat
1 escarola
100 g. de bacallà sec remullat
75 g. de tonyina seca remullada
8 filets d’anxova
Olives arbequines, al vostre gust
Barregeu la salsa amb la resta d’ingredients unes hores abans de degustar el plat i decoreu-lo amb creativitat.
El plat del xató es pot acompanyar de pisos de truites amb diferent farciment, recomanem barrejar colors i gustos ben
Deixa un comentari