Grup Albinyanenc Gastronòmic
galbinyanenc@gmail.com

XATÓ D’ALBINYANA (Ferran Barri)

INGREDIENTS PER A QUATRE PERSONES

 

 Salsa

150 g. d’ametlles

100 g. d’avellanes

4 nyores

1 pebrot de romesco

3 tomacons escalivats

½ ceba escalivada1 cabeça d’alls escalivats

1 all cru

1 llesca de pa fregit

1 bitxo (facultatiu)

Al gust de Sal, Oli D.O.P. Siurana, Vinagre i Vi ranci a parts iguals (cadascú pot variar la proporció al seu gust)

 

Plat

1 escarola

100 g. de bacallà sec remullat

75 g. de tonyina seca remullada

 

8 filets d’anxova

 

Olives arbequines, al vostre gust  

 

Barregeu la salsa amb la resta d’ingredients unes hores abans de degustar el plat i decoreu-lo amb creativitat.

 

El plat del xató es pot acompanyar de pisos de truites amb diferent farciment, recomanem barrejar colors i gustos ben

Sense comentaris to “XATÓ D’ALBINYANA (Ferran Barri)”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: